Herinneringen

een plek in je hart geven

Herinneringsfotografie

Jullie momenten samen; als gezin, met vrienden, of met andere geliefden zijn kostbaar. Ook als jullie leven een wending krijgt en er slecht nieuws komt. Het vastleggen van jullie mooie kostbare momenten samen is een herinnering die jullie maken.

En herinneringen… zijn juist zo mooi als je woorden deelt of gewoon stil bent bij elkaar. Dit kan op een plaats die jullie zo bijzonder vinden, vaak hebben bezocht of waar jullie graag komen. Of in je eigen omgeving, thuis. Foto’s van jou en je gezin voor straks. Voor je kleine meisje om terug te denken aan mama, hoe ze er uit zag, hoe ze was.

Een fotoreportage die jullie liefde in beeld brengt. Woorden en momenten een plek in je hart geven door ze elkaar toe te fluisteren.

En dat zijn niet direct droevige beelden maar kunnen juist beelden van jullie uitje zijn.
Deze fotoreportage kan ook een wens zijn.
Nog één keer naar het strand met vrienden, familie, geliefden.
Of naar het bos of het water op.
Herinneringen ophalen en vol humor deze elkaar vertellen en gewoon stil zijn.
Het leven vieren want dat willen we graag.

Wat kan het waardevol zijn om dan een fotograaf deze reportage te laten maken.
Ik wil er voor zorgen dat jullie moment samen een herinnering wordt die in jullie hart meegaat.
En je kunt dan in de beelden jullie liefde voor elkaar terugzien.

Afscheidsfotografie

Als de dag van afscheid is aangebroken is het mogelijk om ook deze door mij te laten vastleggen. Een passende reportage waarbij beelden van liefde en betrokkenheid zichtbaar zijn. Met het daarbij passende verdriet en troost, een lied, ballonnen, dans, toost of anders. Een fotoreportage kan hier ook juist helpen om liefde en gemis een plek te geven.

Werkwijze

Een kennismakingsgesprek vind ik hier ook heel belangrijk. Dan kunnen we doorspreken wat er bij het afscheid nemen allemaal gebeurt, wie er komen spreken en wat jullie wensen zijn voor de fotoreportage. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Tarief afscheidsfotografie

Omdat het hier ook om maatwerk gaat naar de wensen van familie is het fijn dit te bespreken. Het standaardpakket is per uur voor de prijs van € 110,- uit te breiden.

Bij een afscheidsfotoreportage is inbegrepen; zorgvuldige selectie en nabewerking van de beelden, in kleur en eventueel zwart/wit. Beelden worden in hoge resolutie en digitaal op usb stick geleverd. Upgrade groter album en meer pagina’s is mogelijk. Tarief is inclusief btw en reiskosten tot 50 km.