Jij en ik, wij samen...

Our Love Story... So Beautiful

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!
Wat een prachtmoment om samen naar uit te zien.

Natuurlijk is het dromen over hoe jullie je trouwdag willen vieren al begonnen. Het is jullie dag. Wat vind je belangrijk en wat zou fantastisch zijn? Natuurlijk wil je stralen en genieten van elk moment.

Al die momenten met hen die jullie lief en dierbaar zijn wil je ook graag terugzien in een prachtige fotoreportage. Als fotograaf wil ik hier zo ongemerkt mogelijk voor zorgen.

Zodat jullie optimaal kunnen genieten. Familie, vrienden, kinderen en genodigden geven jullie dag een bijzondere dimensie. Zij mogen dan ook niet ontbreken in de fotoreportage. En kinderen… zij beleven jullie trouwen op hun eigen manier, en met hun eigen sfeer die ik natuurlijk meeneem in de fotoreportage.

En dan jullie bruidsfotoshoot… We gaan naar jullie uitgekozen locatie voor een speciaal moment. Tijd voor elkaar op jullie dag, even weg van alle drukte. Om jullie mooie relatie en liefde voor elkaar, het leven dat je samen deelt vast te leggen.

Jullie foto’s zullen het verhaal van jullie trouwdag vertellen. Zodat jullie kunnen blijven nagenieten van deze onvergetelijke dag. En deze dag vele malen opnieuw zullen beleven.

Hij heeft ons bruiloft prachtig weten vast te leggen en een heel mooi album voor ons gemaakt. Wij vinden het altijd wat ongemakkelijk om op de foto te gaan maar Erik zorgt dat dit gevoel verdwijnt. Hij is betrokken, creatief en stelt je op je gemak. Zonder dat je het merk maakt hij de mooiste foto’s van elk speciaal moment.

Afke & Jan

“Een prachtige dag hebben we gehad. Mooi weer, veel lieve mensen om ons heen en jou… een spontane fotosessie van onze kinderen, wat een verrassing. Het was heerlijk dat je overal bij was en toch hadden we niet het gevoel dat je steeds ons heen was. Dat maakt het juist allemaal lekker ontspannen. De foto’s hebben we op een USB gekregen, dat wilden we graag zo. Maar ik kreeg als verrassing ook nog een mini album, ik ben er zooo blij mee”.

Jettie & Jelle

Kennismakingsgesprek

Een dag die bij jullie past, vraagt om een bruidsfotograaf die bij jullie past. Dan is het belangrijk om ruim van tevoren een kennismakingsgesprek te hebben. Jullie wensen, ideeën en de ingrediënten van jullie trouwdag kunnen dan besproken worden.

Hierdoor wordt jullie liefde voor elkaar onopgemerkt vastgelegd. Zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierbij maak ik gebruik van de Moment Design methode: ongedwongen fotografie en foto’s die echtheid laten zien. Zo wordt de fotoreportage een tastbare herinnering van een prachtige dag.

Graag wil ik met jullie in contact komen. Informeer of ik beschikbaar ben op jullie trouwdatum. 

Tarieven

De foto’s van jullie trouwdag zijn een blijvende waardevolle herinnering. Keer op keer zullen jullie je prachtige trouwdag opnieuw beleven. Jullie feest, feest van jullie liefde. Een dag om nooit te vergeten.
 
Een mooi trouwalbum zorgt dat jullie trouwdag en liefde tastbaar en zichtbaar is. Die momenten van elkaar ontmoeten, jullie oogcontact, vrienden, familie, jullie JA woord, de kus en ringen. De emotionele traan bij je tante, de prachtige trouwdienst, omhelzing van je opa, ontspanning, taart en het feest met je vrienden en familie.
Jullie eigen trouwalbum om op elk moment erbij te kunnen pakken en anderen te laten zien. Jullie album is hierdoor een waardevolle betekenisvolle investering. Hieronder staan de tarieven van de bruidsreportages in pakketten.

Voor onze bruiloft kwamen wij uit bij Erik Weening. Na enkele gesprekken en prima voorbereidend werk heeft hij een práchtige fotoreportage gemaakt van de hele dag! We hebben in overleg ook nog een mooi fotoboek laten maken door Erik, een absolute aanrader.
Wij hebben deze periode en de dag zelf héél fijn met Erik kunnen samenwerken en daarbij prima adviezen en handige tips van hem gekregen! Bedankt Erik.

Loes & Willem

Trouw fotografie kort 2 uur is ook mogelijk

Bij de bovenstaande bruidsfotografie pakketten inbegrepen;
• Kennismakingsgesprek;
• Draaiboekgesprek ongeveer twee tot vier weken voor jullie trouwdag;
• Zorgvuldig bewerkte beelden van jullie trouwdag.• Aantal foto’s behorend bij keuzepakket in hoge resolutie digitaal geleverd op een usb stick.;

Bij de keuzepakketten is het mogelijk te kiezen voor een luxe trouwalbum in diverse maten voor jullie foto’s.

Extra uren bruidsfotografie is in overleg mogelijk. Heb je andere vragen of wensen? Laat het me vooral weten.