Jouw waardevolle momenten leg ik met Liefde & Passie zo puur mogelijk vast

Over de fotograaf

Ik ben Erik Weening, fotograaf en houd van mensen. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn vrouw, gezin, vrienden en familie. Hun verhalen en belevenissen te horen. Ik geniet daarvan en houd van hen.

“Tijd samen doorbrengen is van onschatbare waarde”

Als mens en fotograaf geniet ik ervan als mensen zichzelf kunnen zijn. Door het delen van jullie verhaal gaan we samen natuurlijke momenten beleven. Zo verandert oude herinneringen ophalen op een ontspannen manier in nieuwe herinneringen vastleggen. En ‘op de foto gaan’ wordt ‘samen beleven’ Dat maakt de beelden puur, en maakt mijn werk mooi en geeft voldoening.

“Ik hou van beelden die een verhaal vertellen en herinneringen doen herbeleven”.

Ik blijf mij steeds ontwikkelen en uitdagen door cursussen en workshops te volgen. In mijn fotografie opleidingen heb ik gemerkt dat persoonlijke betrokkenheid en jezelf kunnen zijn in een fotosessie zo belangrijk is om momenten en emotie puur in beeld te brengen.

Woorden die bij mij passen zijn:

Enthousiast – Vriendelijk – Gezin – Fotografie – Toegankelijk – Verliefd op mijn vrouw – Kamperen – Wijntje – Zon en Zee – Trots op mijn kinderen – Eerlijk – Frankrijk – Vrienden – Mode – Gewoon –Dichtbij – Pizza – Betrokken – Engelse drop – Lekker gek doen – Citytrips – Winkelen – Architectuur – Hazelnoottaart – Mensen – Kinderen – Spekjes – Dankbaar

 

Moment Design & Playful Heart

In 2017 heb ik de Moment Design fotografie opleiding afgerond en de certificering tot Moment Design Fotograaf behaald. Ik heb me de Moment Design werkwijze eigen gemaakt en pas deze toe en met jonge gezinnen werk ik volgens de Moment Design Playful Heart werkwijze.

Met deze speciale techniek voor kinderfotografie daag ik kinderen uit om te spelen en plezier te hebben. Hierdoor ontstaan spontane natuurlijke foto’s.

“Ontspannen, jezelf zijn en niet geposeerd, maar ongedwongen”.