Een fotosessie

spontaan en met plezier

Gezinsfoto, ontspannen en gewoon zoals iedereen echt is 

Ik hou er van om jullie als gezin of familie op een ongedwongen manier met plezier te fotograferen. Bijvoorbeeld tijdens een wandeling door het bos, in het park of langs het water. Of op een voor jullie bijzondere plek. Een plek waar herinneringen gemaakt zijn als gezin. Wie houdt er niet van om zichzelf zo op de foto’s te herkennen zoals je bent? Zoals jullie zijn als families. Ontspannen en gewoon zoals iedereen echt is. Daarbij kan en mag er van alles tijdens de fotosessie. In de tijd die wij met elkaar doorbrengen wil ik jullie met elkaar in verbinding laten komen. Als gezin, familie of vriendengroep.

Een gezin met jonge kinderen laat ik eerst wat meer vertrouwd raken met mij. Ik vind het belangrijk dat juist ook kinderen zichzelf kunnen zijn. Ik gebruik hiervoor spelmomenten en opdrachtjes. Als jullie kinderen zich op hun gemak voelen, zullen jullie dit terugzien in de foto’s.
Ik geniet als ze lekker gek doen, hun verhaal vertellen, meedoen en lekker enthousiast worden. Er ontstaan zo ook spontaan nieuwe momenten en ideeën.Dan worden foto’s echte beelden van wie jullie als gezin of familie zijn.

Natuurlijk wil ik graag jullie eigen ideeën en voorbeelden in de fotosessie de ruimte geven.

Werkwijze

Het is fantastisch mooi om te zien dat gebruik maken van Moment Design en Playful Heart technieken zo mooi zichtbaar wordt in beelden die echt en puur zijn. Door Moment Design breng ik jullie zichtbaar in verbinding met elkaar. Met vraagjes en opdrachtjes, voor en over elkaar, laat ik jullie mooie momenten en herinneringen terughalen en worden deze in beeld gebracht.

Jullie belevenissen, jullie herinneringen, jullie mooie reactie naar elkaar in beeld.

Mijn wijze van fotograferen zorgt ervoor dat ik jullie kan vastleggen zoals jullie zijn. Mijn fotografiestijl is ongedwongen. Ik zorg ervoor dat jullie in verschillende samenstellingen en op verschillende momenten worden gefotografeerd.

Een familie- of gezinsfotosessie doe ik graag met jullie buiten. In overleg bespreken we een datum, tijd en plaats. Een fotosessie met een gezin of familie duurt ongeveer 1-1,5 uur op locatie. Na de fotosessie ontvangen jullie fotobestanden met watermerk.
Hieruit kiezen jullie dan jullie favoriete foto’s en geven dit aan mij door. Deze ontvangen jullie dan in hoge resolutie/ kwaliteit. Wat ontzettend leuk is om te kiezen om jullie gekozen foto’s een album klein of groter terug te zien. Om samen nog eens te bekijken of cadeau te doen.

Tijdens de fotosessie werden we op ons gemak gesteld door Erik. Waardoor we ons vrij en ontspannen voelden. Dit zie je duidelijk terug in de foto’s: spontaan vrolijk en ontspannen.
Erik neemt de tijd voor je en weet op een leuke manier (ongemerkt) foto’s te maken. Zonder dat het gemaakt lijkt, heel naturel.
Heeft goede ideeën en staat open voor andere ideeën.
Hij betrekt de kinderen er op een leuke manier bij, een spelletje, verstopte knuffel, bal of bellenblaas. Is geduldig rustig.

Familie van Dijk

Extra mogelijkheden

 • Extra digitale foto’s in hoge resolutie zijn voor €12,50 per stuk na te bestellen.
 • Extra 5 Foto’s digitaal in hoge resolutie €60,-.
 • Extra 7 Foto’s digitaal in hoge resolutie + een linnen fotoalbum 20×20 cm 16 pagina’s voor €175,- extra.
 • Album 20×20 cm Linnen van 16 pagina’s voor €135,-.
 • Foto op canvas, aluminium, hout of een andere achtergrond? Vraag naar de mogelijkheden.
 • Foto afdrukken zijn ook te verzorgen.

Afspraken

 • De Fotosessie boeking wordt bevestigd door voldoen van de factuur binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.
 • Graag ontvang ik de betaling van de fotosessie voordat we op pad gaan. Wanneer ik de betaling heb ontvangen, staat de afgesproken datum definitief gereserveerd in mijn agenda.
 • Bovenstaande tarieven zijn exclusief reiskosten van €0,50 per kilometer vanaf postcode 8604, parkeer- en entreekosten.
 • Hebben jullie je fotosessie geboekt, dan betekent dit dat je akkoord gaat met het eventueel plaatsen van de foto’s op de website/portfolio en/of social media. Wil je dit liever niet dan kun je dit van te voren aangeven.
 • Foto’s die worden geleverd na een fotosessie zijn niet voor commercieel gebruik, tenzij anders is afgesproken. Publicatie is wettelijk niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van mij en naamsvermelding. Bij het boeken van een fotosessie ga je hiermee akkoord.
 • Lees hier meer over in de algemene voorwaarden.