Moment Design

je hart openen voor elkaar...

Moment Design, heb jij daar al eens iets over gehoord?

Laat me het je kort uitleggen. Moment Design is dé methode om ongedwongen, oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen. Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Moment Design fotografie is een werkwijze binnen de fotografie ontworpen door de Canadese fotograaf Jesh de Rox. Deze unieke vorm van fotograferen wordt inmiddels wereldwijd toegepast en wordt in Nederland ook steeds populairder.

Het mooie is dat het bij Moment Design niet draait om poseren, in de camera kijken en jezelf met de mooiste lach te sieren. Bij Moment Design gaat het om het beleven en herbeleven van momenten, samen. Plezier, liefde, blijdschap, ontroering, mogen daarbij aanwezig zijn. De puurheid en echtheid van jullie zie je dan ook terug in jullie foto’s.

Moment Design – Hoe werkt dat?

We maken met elkaar heel wat mee, ieder weer andere dingen. We vieren liefde, relaties, verjaardagen, trouwen, vakanties, uitjes en delen zoveel meer. Sommige doen je hart sneller kloppen en andere herinneringen zorgen voor ontroering. Deze intense momenten komen en gaan, ze laten zich niet plannen.

Maar je kunt ze wel oproepen, het moment opnieuw creëren en opnieuw beleven: met Moment Design.
Misschien vind je het even wennen, zo voor de camera met elkaar. Maar jullie zullen snel geen oog meer hebben voor de camera, maar voor elkaar. Ik zie graag dat mensen zichzelf zijn en plezier hebben. Als Moment Design fotograaf wil ik je meenemen naar jouw / jullie meest waardevolle momenten.

Tijdens de fotosessie gebruik ik vragen en opdrachten om deze momenten en herinneringen weer op te halen. Jullie vertellen zo je eigen verhaal aan elkaar en daarin wordt jullie liefde zichtbaar. Ik zorg ervoor dat jullie de ruimte krijgen om dit samen te beleven.

Bij kinderen gebruik ik zo spelelementen en wat opdrachtjes. Zodat het vertrouwen en enthousiasme groeit. Jullie herinneringen en gevoelens leggen we vast. Je zult dit ongetwijfeld in jullie foto’s terugzien! Dit maakt dat een Moment Design fotosessie een waardevolle belevenis is.

Moment Design – Hoe begint het?

Moment Design begint al in ons eerste contact. Als fotograaf wil ik dat de foto’s zo dichtbij komen als mogelijk is, daarom vind ik het belangrijk vooraf iets van jullie te weten. Door een korte vragenlijst leer ik jullie iets beter kennen. Met vragen als:” Wat vinden jullie zo bijzonder aan elkaar en wat maakt de ander zo speciaal? De bedoeling hiervan is ook dat jullie voorbereid en ontspannen de fotosessie in gaan.
Ik hoor vaak dat het een bijzonder moment is om zo even samen tijd vrij te maken. En dat het fijn is om zo’n fotosessie te beleven.

 

“Jullie tijd samen, met jullie herinneringen… … leg ik met Liefde en Passie vast.”