Het mooiste moment

uit jullie leven vastgelegd

Hebben jullie wel eens overwogen om één de mooiste momenten uit jullie leven vast te leggen in een prachtige reportage?”

Maanden en weken hebben jullie naar de geboorte van jullie kindje uitgekeken. En dan is het zover en komen de eerste weeën. Hoe zal het gaan, het is toch wel spannend. Gaan jullie thuis of in het ziekenhuis bevallen? Vaak een keus, maar soms ook niet.
Het kan ook zomaar zijn dat in jullie eerste maanden van zwangerschap al bekend is dat jullie voor een ziekenhuisbevalling willen of moeten kiezen. Jullie bevalling wordt mogelijk zelfs ingepland. En thuis maken jullie alles verder in orde.

Hebben jullie wel eens overwogen om een de mooiste momenten uit jullie leven vast te leggen in een prachtige reportage? Een bevalling is een intiem moment in jullie leven samen. De bijzondere gebeurtenis van een geboorte, zal een prachtige herinnering in beeld zijn om samen weer te beleven. Vooral voor de moeder is het zo fijn om de beelden terug te kunnen zien. Het kan ineens heel snel gaan dat je je kleintje in je armen hebt. Samen de bevalling ingaan, de laatste weeën, de geboorte, voor het eerst jullie kindje vasthouden, het doorknippen van de navelstreng en jullie eerste gezinsfoto’s…

We bespreken vooraf jullie wensen wat er in beeld vastgelegd mag worden. Tijdens deze bijzondere gebeurtenis ben ik er graag als fotograaf bij.
Jullie gaan zo op in alles om je heen en de bevalling dat ik niet meer zichtbaar ben.

Voor wie?

Een prachtige geboortefotoreportage kan ALLEEN wanneer de geboorte van jullie kindje gepland is.
Het gaat dan om een poliklinisch geboorte in het ziekenhuis d.m.v. een keizersnee op de OK. Zelf ben ik, naast mijn fotografie, werkzaam in het Antonius ziekenhuis en ben bekend met de verpleging en de OK.

Als geboortefotograaf ben ik ingewerkt op de OK voor geboortefotografie en ken het protocol hiervoor.

Werkwijze

Als jullie voor een geboorte fotoreportage kiezen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen, voorkeuren, grenzen, kosten en eventuele vragen.
Ik vind het ook belangrijk om elkaar te ontmoeten en spreken, het is immers een heel persoonlijke aangelegenheid. Een klik samen is hierbij erg belangrijk. Na het kennismakingsgesprek kunnen jullie er samen rustig over nadenken.

Wanneer jullie mij boeken om de bevalling te fotograferen ga ik de geboortedatum en tijd blocken in mijn agenda.
Eén of twee weken vooraf hebben we nog een contactmoment. Op de dag van geboorte ontmoeten we elkaar op de verloskamer in het ziekenhuis.

Na de geboorte ga ik met de reportage aan de slag. Jullie krijgen bericht wanneer deze klaar is.
Heel snel ontvangen jullie de eerste preview om eventueel te delen met familie/ vrienden. De digitale foto’s ontvangen jullie op een USB-stick en zal ik persoonlijk langsbrengen.

Couveuse fotografie

In het Antonius ziekenhuis mag ik met regelmaat prachtige kleine fotoreportages maken.
Prematuur geboren kindjes en kindjes met de nodige zorg op de couveuseafdeling samen met hun ouders. Een kort fotomoment waarbij de gewone zorgzaken voorbij komen waarbij de ouders zelf betrokken zijn; verzorgen, voedingsinfuus regelen, buidelen, en zelfs badderen.
Jullie momenten samen in een kleine fotoreportage om later terug te zien.

Deze fotomomenten kunnen vanaf het moment dat jullie kindje op de couveuze afdeling komt tot het moment dat jullie met elkaar naar huis mogen.
En altijd in overleg met de verpleging met wie ik altijd samenwerk.
Op de couveuse afdeling ligt informatie over mij en 2 prachtige albums.