Gezellige Gezinsfotoshoot  

Op een prachtige zomerse Juni zaterdag in Witmarsum in de achtertuin en bij het nieuwe huis van familie van der Gaast vindt deze gezellige Gezinsfotoshoot plaats.

Het is mooi weer en Marinus, Sien, Hielke,  Marianne, Geertje en Doede zijn er klaar voor. Al is op de foto gaan toch even aftasten, hoe gaan we dat doen en wat gaat er gebeuren?

Geertje: “Vorig jaar mocht ik 40 worden en ineens stond collega Erik naast mij met de vraag of ik het leuk zou vinden om een fotoshoot te krijgen. Verbaast en stiekem ook een beetje emotioneel zei ik dat ik dat een prachtig gebaar vond. Het was een heftig jaar geweest waarin ons huis was afgebrand en we zaten midden in de wederopbouw. Het leek mij mooi om de fotoshoot bij ons nieuwe huis te doen samen met mijn gezin. Wat een prachtige ervaring is het geworden! Dit was zoveel meer dan alleen maar een gezellige fotoshoot. Doordat Erik vooraf wat vragen via de mail stelt kent hij je al wat beter. Binnen een tel hing er een ontspannen sfeer. Dat zie je ook terug op de foto’s. Erik zorgt ervoor dat er woorden uitgesproken worden die wij normaal gesproken als nuchtere boeren alleen door daden aan elkaar laten zien. Dat is al heel waardevol. Je voelt ook na die tijd nog dat dit heel speciaal was en als kers op de taart krijg je dan ook nog een fotoserie van dat moment. Het voelt echt als een cadeau dat je die middag bij ons bent geweest”

Geertje: “Wil je als gezin nog sterker de verbinding voelen en wil je een leuke foto van jullie allemaal? Dan is Erik zeker een AANRADER voor een gezinsfotoshoot”.

Erik:” Dat is wat ik wat ik op mijn hart had. Geertje samen met haar gezin momenten laten beleven van verbinding, plezier en woorden van liefde naar elkaar toe, bij hun nieuwe woning”

Ik heb ook ontzettend van jullie samen genoten en wens jullie alle liefde toe. Liefs Erik Weening.