“Te vroeg geboren… een hele schrik…”

 

“Onze zoon Jesse werd 7 weken en 2 dagen te vroeg geboren, een hele schrik maar gelukkig deed Jesse het meteen vanaf de geboorte al super.  Jesse kwam op de couveuse afdeling terecht, hier kreeg hij de nodige zorg voor een premature baby. Gelukkig mochten wij als ouders dag en nacht bij onze zoon langs komen”.“Via de verpleegkundigen van de afdeling kwamen wij in contact met Erik.

Erik heeft op een mooie manier onze ziekenhuis tijd vastgelegd, vooral de eerste week werden wij als ware geleefd. Dankzij Erik hebben we nu een prachtig fotoalbum met foto’s van onze kleine Jesse. Een mooie herrinering aan een heftige maar ook bijzondere periode”.

Zo mooi om te zien hoe Jesse past in jullie leven, Tjitske en Doekele. Dan zijn die eerste momenten op de couveuse afdeling best spannend. Ontzettend leuk jullie het album te mogen brengen en te zien dat Jesse het goed doet.

 

Tjitske, Doekele en Jesse heel veel Liefs, gezondheid en vreugde toegewenst. Heerlijk genieten van elkaar. Lieve Groetjes Erik Weening