Familie fotosessie als kado voor opa en oma

Wat heerlijk om een fotomoment kado te krijgen van je kinderen. Elkaar ontmoeten, zien en spreken, dat is dankbaar genieten. En de kleinkinderen trekken weer een moment met elkaar op. Natuurlijk gaat het om de foto als kado of zelfs meerdere foto’s die laten zien dat we familie zijn.

Opa en oma met de kleinkinderen, broers en zussen, gezinnetjes en de kinderen.Een hele organisatie, maar het is zomer al geeft buienrader een donker wolkje met mogelijk een bui. Het is nog aangenaam weer en de paraplu’s zijn mee. We lopen het mooie Rasterhofpark in en al snel worden de eerste foto’s gemaakt.

En dan… ja het is echt waar …actie voor de paraplu’s. Het is gelukkig maar een buitje, maar je weet nooit of die blijft hangen. We zoeken een andere mooie plek en gaan voor de familiefoto’s, daarna de gezinnetjes. Ja hoor dan is er weer een ‘buitjes’ break. De kinderen spelen door, mobieltjes worden gecheckt op vooruitzichten. Gelukkig kunnen we weer verder. Als de wensen voor de familieshoot klaar zijn, is er nog een verzoek om als koppeltjes voor de lens te mogen, natuurlijk doen we dit.

Opa en oma genieten zichtbaar van hun kleinkinderen en kinderen. Dankbaar, trots en met Liefde.

De foto’s zijn gemaakt, we gaan het park weer verlaten. Ik zie broers en zussen met elkaar praten en nichtjes hand in hand lopen. Er blijven het weekend kleinkinderen logeren bij opa en oma, dat wordt feest. Ongemerkt is een afgesproken fotomoment een familiemoment waar ieder elkaar weer even ziet en spreekt. Een gewoon familie fotomoment wordt een kostbaar moment van samen beleven.Ik zie dat opa en oma deze momenten in hun hart een plek geven. Deze zomerdag, met een buitje, heeft weer veel plezier gezorgd. Voor mij nu de taak om deze fotoreportage uit te werken en af te leveren met een mooi klein album.

 Lieve familie, jullie zijn kanjers, zelfs een tweede bui doet jullie niet wijken. En jullie kinderen hebben genoten, heb ik door mijn lens gezien. Ik vond het bijzonder mooi om  jullie als familie te fotograferen. Ik wens jullie ook alle Liefs, Gezondheid en geluk toe samen met jullie opa en oma. Liefs Erik Weening.