Herrinneringen zijn er

om te koesteren

Een prachtige herinnering aan jullie mooie dag is een trouwalbum met jullie zelf gekozen foto’s.

Het album dat bij de pakketten staat is een luxe album van 20 x 20 cm en 16 pagina’s.

Jullie kunnen deze upgraden naar een groter en nog luxer trouwalbum. Voor de upgrade naar luxe trouwalbum zijn verschillende mogelijkheden. Er zijn diverse maatvoeringen en materialen, linnen of houten omslag met of zonder embossing. Embossing is een reliëf in de cover van het album van bijvoorbeeld jullie namen. Ook het aantal pagina’s vlakliggend of UV bestendig is naar wens in te vullen. Samen kan ik hier met jullie naar kijken.

Het is tevens mogelijk om een ouderalbum of vriendenalbum bij mij te bestellen.

En met jullie voorkeur en wens jullie trouwalbum uitzoeken dat bij jullie past. De prijs voor een groter en luxer trouwalbum is vanaf € 299,-

“Prachtig een album van topkwaliteit, met liefde vormgegeven”

Ik werk met verschillende professionele bedrijven waaronder Koy Lab, Floricolor en Konpoli. Zij leveren prachtig vakwerk. De fotoalbums zijn handgemaakt, extra verdikte fotobladen en UV bestendig. De cover van het album kan bewerkt worden met jullie namen of gekozen tekst, ook de bewaarbox.

Er zijn tal van mogelijkheden, waar ik jullie graag over informeer. Een album naar jullie wensen en smaak samengesteld is zeker mogelijk.