Bruidsfotosessie Peter & Linda wordt een bijzondere Love Shoot i.v.m. verplaatsen bruiloft naar 2021

 

In de periode van allelei Corona maatregelen je bruiloft houden… Hoe doe je dat en wil je dat? Peter en Linda besloten hun bruiloft een jaar te verschuiven en trouwen in 2021. En zij zijn niet de enigen. Wat ga je dan doen? Zowel het bruidspaar als bruidsfotograaf hadden het idee om dit 2020 moment samen toch vast te leggen.

Het is een bijzondere Love Shoot geworden in het Rasterhoffpark in Sneek waar gezinsmomenten ook een plaats hebben gekregen. Op zaterdag 06 Juni ontmoeten we elkaar en volgt een ontspannen fotosessie. Ties en Stef, de tweeling hebben net als Noud en Jesse hun mooie feestkleding aan.

Twee jaar eerder mocht ik de tweeling in Antonius fotograferen en ook daar waren de twee grote broers erbij. Ook toen al was er meteen een klik en was de fotosessie een ontspannen belevenis waar de pasgeboren tweeling toen alle liefde en aandacht kreeg. En wat waren ze trots Noud en Jesse. En de ouders ook.

Nu 2 jaar later zou het bruiloftsfeest gevierd moeten worden, en ook nu in de gezinsmomenten is het ontspannen en met plezier leg ik mooie familiebeelden vast. Zus en vriendin nemen vervolgens de jongens mee het park verder in en dan volgt een heerlijke Love Shoot. Hier zijn plezier, ontspanning, liefde en verbinding ook onderdeel van de fotosessie en ik zie Peter en Linda volop genieten.

Natuurlijk gaat het om Liefde en die mag gezien worden. In blikken, omarmingen, woorden en plezier. Heerlijk zo op de zaterdagmorgen met de zon erbij dit moment. Als we klaar zijn komen we de jongens weer tegen met zus en vriendin. Als fotograaf neem ik afscheid en wens Peter & Linda met hun jongens veel Liefde toe, bijzondere 20-06-2020 en een heel goed jaar. En natuurlijk houden we contact.

Lief bruidspaar, ik geniet- en met mij vele anderen, waaronder jullie familie en vrienden- van jullie liefde voor elkaar en jullie gezin, het ga jullie goed. En … tot op jullie bruiloft in 2021.

Lieve Groetjes Erik Weening