“2020 een bijzonder jaar”

Terugblikken bij Erik Weening Fotografie Sneek

 

2020 begon bij Erik Weening Fotografie vol met planningen van diverse fotosessies. In Januari en Februari meteen weer op de couveuseafdeling mooie momenten vastgelegd. Bedrijfsfoto’s en websitefoto’s gemaakt voor Sluyter Schadebedrijf in Sneek. Ook concertfotografie op Vers Festival 2020 Sneek; Ruben Hein en SoundBoxx mogen maken. Een prachtige trouwreportage van het mooie bruidspaar Arthur en Hilda mogen doen. Een ontzettend gaaf Fotografen Festival van Moment Design mogen meemaken met ontmoetingen van collegae fotografen en workshops en samen als Moment Design Collectief uit eten.

Start en input voor mijn prachtige nieuwe website www.erikweening.nl  die gebouwd is door topvrouw Carina Calis van CCgo.nl en in April live is gegaan. De verhuizing van ErikWeeningFotografie naar een heerlijke nieuwe werkplek op hetzelfde adres, waar ik mijn eerste klanten mocht verwelkomen. Een dankbaar afscheid fotomoment in Antonius mogen verzorgen met ouders en hun geliefd overleden zoon. Verschillende mooie albums mogen maken en afleveren in samenwerking met KoyLab, Konpoli en Floricolor.

En dan …. breekt het corona tijdperk aan met de eerste lockdown en de anderhalve meter. Zoeken naar wat wel en niet kan en mag. In de maanden die volgden zijn er annuleringen en verplaatsingen van fotosessies, bruiloftreportage en familiefotosessies in de veranderende wereld. Toch mocht er naar de zomer toe en daarna toch weer het een en ander. Mooie Moment Design gezins/familie fotosessie’s mogen doen in Sneek en IJlst. Ook in Antonius ziekenhuis mocht ik couveuse fotosessies doen en een prachtige bevalling op de verloskamer in Antonius mogen vastleggen. Ontzettend mooi en bijzonder. En in 2020 heb ik ook een aantal zwangerschapshoots en single shoot mogen doen.

Een niet te vergeten moment is de geboorte van onze kleinzoon Luca, zo mooi en bijzonder. De foto’s die ik van hem met zijn lieve ouders mocht maken in het Rasterhoffpark in Sneek, prachtig. Het Sneek Ut Festival in aangepaste vorm met pracht concert van SoundBoxx in Atrium en Bruut in Bolwerk Sneek ook in beeld gebracht. Helaas gingen Sneekweekconcerten en het trouwfotografen event van Peter Lammers dit jaar niet door, zoals vele andere mooie events.

In Oktober in de bijzonder Betekenisweek van Moment Design wel een zestal gezins- en koppelfotosessies mogen doen, waarvan ik mooie reacties mocht ontvangen en de fotomomenten ook mijn hart raakte. Wat is het toch mooi om fotomomenten en fotosessies te doen waarbij liefde, verbinding, verwondering en dankbaarheid zo in beeld komen dat je die momenten koestert, liefhebt en bewaard in je hart. Dat is waarom ik zo intens geniet van het vastleggen van deze waardevolle momenten. En ook 2021 zal weer vol zijn van die momenten.

Ik zie uit naar 2021 waarin ik die momenten ook dan weer met enthousiasme en liefde vast wil leggen.

Ik wil iedereen bedanken; de klanten maar zeker ook collegae en mensen die mijn fotografiebedrijf hebben mee opbouwen, super!! En natuurlijk de facebook vrienden die mij volgen en reageren. Dank voor het vertrouwen in mij als fotograaf. Zie uit naar ontmoetingen met jullie in 2021 en misschien ook weer als klant jullie te mogen ontmoeten. Een speciaal dank naar mijn lieve vrouw Petra voor alle steun en liefde.

Graag nodig ik je uit om mijn website te bezoeken; www.erikweening.nl en de blog daar. Voor Moment Design kun je onze op de facebookpagina of website Moment Design collectief kijken en werk van mijn gewaardeerde fotografen collegae vinden. Voor afscheid fotografie nodig ik je uit op www.uitvaartfotografennoord.nl  Hier ook een pracht team aan toegewijde betrokken fotografen die met liefde en warm hart zorgdragen voor een mooie fotoreportage van een waardig afscheid.

Dankbaar voor alle zegeningen wens ik jullie allen een mooi gezegend 2021 toe, met nieuwe mogelijkheden, ontmoetingen  en zeker Liefde.

Warme Vriendelijke groet, Erik Weening. Info@erikweening.nl