Trouwdag Arthur & Hilda, samen met Lucas op 20-02-2020 

 

Jullie bruilofts dag breekt aan. Een week van veel regen ging er aan vooraf, maar vanmorgen is het droog. De bruidegom Arthur kleed zich bij zijn moeder thuis aan voor de grote dag.
 Ook voor Lucas is er een prachtig pak, wat een mooie vent zeg. De bruid is bij de kapper Haarzaak Sneek  en wordt helemaal in de watten gelegd. Thuis gekomen wordt al snel haar trouwjurk gebracht en tijd om even met haar moeder terug te trekken om zich verder klaar te maken. En waauww wat een prachtige bruid komt er dan van boven.

 

In een mooie stijlvolle en elegante Jaquar MK7 komen de beide knappe mannen de straat binnen. De bruid wordt opgehaald door beide mannen en met familie en vrienden om hen heen vertrekken ze naar Bolsward voor hun trouwreportage. In Bolsward laat de chauffeur de Jaguar voor De Broerekerk stoppen. Het bruidspaar stapt uit en een mooie fotosessie met dit prachtige gezinnetje volgt. Voor Lucas is er oppas mee en kunnen wij nog samen meerdere momenten vastleggen. De Jaguar chauffeer van Jag Tax Trouwauto’s Joure brengt het bruidspaar van Bolsward weer naar huis voor een lunch pauze met familie.

 

Daarna gaan we in een stoet naar het gemeentehuis in Sneek. Daar zal de trouwceremonie plaats vinden als iedereen binnen is. Iedereen die uitgenodigd is heeft zich feestelijk gekleed voor deze dag. De genodigden verwelkomen staande met applaus het bruidspaar die hun plaats in de Bestjoershûs /raadzaal opzoeken. Er wordt gepraat en gelachen en dan begint de trouwceremonie.

 

Dan komen de woorden van de ambtenaar van burgerlijke stand. Met een lach en traan, volgt een heerlijk Ja Woord van beiden en is het huwelijk voltrokken. De spanning is eraf en er wordt ontspannen getekend door bruidspaar en getuigen. Voor het gemeentehuis/ Bestjoershûs worden foto’s gemaakt en dan vallen de eerste regendruppels. Maar dat mag de pret niet drukken. Iedereen wil graag met het bruidspaar vastgelegd worden.

 

De Jaquar staat klaar om het bruidspaar naar Burgum te rijden voor de Trouwdienst in de Kruiskerk in Burgum. En dan begint de feestelijke trouwdienst en komt eerst de bruidegom samen met moeder door het middenpad onder het spelen en zingen van Myrthe Ebbers. Dan wordt de bruid door haar vader naar voren gebracht. Een prachtig mooi moment om vast te leggen. Na een bemoedigende toespraak door Piet Luhoff en mooie liederen wordt in deze trouwdienst het ja- woord opnieuw gegeven en de ringen gebracht door Lucas en nichtjes.

 

De inzegening is al even indrukwekkend als bijzonder en met het slotlied “Mag ik jou tot zegen zijn” neemt Myrthe Ebbers van Myrthe-music.nl, pianist en zangeres ons allen mee naar het einde van de trouwdienst en verlaat het bruidspaar door het middenpad de kerk. Achter in de kerk wordt een erehaag gevormd en met belleblaas wordt het bruidspaar dat tussendoor komt gefeliciteerd en toegejuicht. Buiten regent het en zoekt het bruidspaar snel de Jacquar op en zal het feest worden voortgezet in Restaurant ‘De Pleats’ in Burgum waar ook het bruidspaar van iedereen de felicitaties krijgt.

 

Het feest Diner volgt waarbij ook de prachtige bruidstaart wordt aangesneden. Na het diner volgt het avondfeest en iedereen geniet, terwijl Lucas zijn bedje heeft gevonden. Een prachtige Trouwdag op 20-02-2020 van een prachtig bruidspaar

 

Veel Liefs, Gezondheid en Geluk lieve Hilda, Arthur en Lucas. 
Wat is het toch mooi om als fotograaf deze prachtige dag voor jullie vast te mogen leggen.