Siavash en Hanieh, jullie trouwdag was bijzonder.

Vanaf het moment dat jullie elkaar ontmoeten, jullie bruidsreportage, familie en vrienden ontmoeting, de trouwceremonie, het diner en jullie knalfeest. Jullie trouwdag vol met liefde op deze prachtige nazomerse dag, een feest. En ik vond het fantastisch om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen. Jullie bruidsreportage dichtbij huis, de waterpoort van Sneek en in IJlst bij de molen. Wat een prachtig bruidspaar met heerlijke humor. Zo mooi om te zien hoe jullie bij elkaar horen en genieten van elkaar, familie en vrienden.

En wat een prachtig mooi weer om buiten te trouwen. Alle genodigden feestelijk gekleed en ieder zijn of haar zijn aandeel om jullie trouwdag tot een bijzonder feest en ceremonie te maken.

Wat heb ik als bruidsfotograaf genoten van jullie en de vele mooie ontroerende momenten.
Ontzettend mooi en ontroerend dat je ouders, zus en zwager uit Iran en vriendin er ook bij konden zijn. Jullie trouwdag werd afgesloten met een feest waar je niet kon blijven zitten. Europese en Iraanse invloeden in de muziek en dans en met de bruid even als DJ aan de knoppen. De dans van bruid en bruidegom en de huwelijkstaart mochten niet ontbreken. Wat een heerlijke trouwdag op deze nazomerse dag in September.

Siavash & Hanieh, lieve mensen, ik wens jullie veel Liefde, gezondheid en geluk toe.