Esmeralda & Wytze trouwen vandaag 22 Juli 2022 toch echt!

Zoals bij vele stellen heeft corona hun planning hiervoor doen aanpassen. Het is feest vandaag en ik mag er als bruidsfotograaf deze dag bij zijn. Jullie liefde voor elkaar en jullie trouwceremonie vastleggen.

In de prewedding shoot zijn we samen met hun dochtertje Fenna erop uit geweest, heerlijk casual in de natuur, ongedwongen met een fleug humor, even wennen aan de camera. In ons kennismakingsgesprek merkte ik al snel dat Esmeralda en Wytze beiden wisten wat ze wilden. Ook bij Fenna hoorde ik er al helemaal bij, heerlijk.

Ik vind het fijn om mee te denken in de bruiloftplanning die stellen maken vooral i.v.m. de tijd die ze voor bruidsfotografie inplannen. Esmeralda haar vriendin Pascale, ceremoniemeester voor hun trouwdag had een prachtige planning. De Feestdag kon beginnen. Ik mocht de dag starten bij de visagie van bruid Esmeralda. Kearneys Color & Haire Design had het bruidskapsel gedaan. Lisa, vriendin van Esmeralda was er om nu de passende make-up te doen, en zo mooi natuurlijk, passend.

Esmeralda was daarna zo ver om haar trouwjurk aan te trekken, geholpen door haar vriendinnen. Er werden thuis door o.a. moeder van de bruid toch wel even een traantje gepinkt en monden van de mannen in huis vielen open. Wat is ze mooi. Op de andere locatie maakte Wytze zich klaar en ook dochtertje Fenna werd een bruidsmeisje ofwel een prinsesje.

En dan komt de Triumph klassieker met Wytze en Fenna de straat binnenrijden. Met chauffeur Christiaan prachtig in pak gingen de deuren galant open. Vlaggen en mensen in de straat verwonderen over wat gaat gebeuren. Het is echt waar… de Liefde …

Wytze, bruidegom met bruidsboeket en prachtig in pak komt zijn geliefde ophalen samen met Fenna, net een engeltje. Eigenlijk twee bruiden zo leek het wel zo mooi is Fenna in haar jurk en met haar boeketje. En onder applaus, gekus en bewondering verlaten we Sneek. We gaan foto’s maken bij en in de Broere Kerk en Julianapark in alle ontspannenheid. Wat treffen we het met het weer, droog en bewolkt en zo hebben we een mooie fotosessie momenten. Daarna rijden we naar Lokaal 55 waar de trouwceremonie plaats gaat vinden.

De genodigde familie, vrienden, dag-gasten zijn inmiddels op de locatie aangekomen, kletsen, brengen prachtige corsage aan en vormen een erehaag voor het bruidspaar dat even later in de Triumph de oprijlaan van Lokaal 55 oprijdt. Met feestelijk applaus en verwonderde blikken stapt het bruidspaar met bruidsdochtertje uit. In alle ontspannenheid wordt iedereen naar de tuin geleid waar de trouwceremonie plaats zal vinden.

De rijen vullen zich, bruidegom heeft een verwachtende blik en daar komt zijn bruid. Esmeralda door haar opa naar haar bruidegom gebracht onder staand applaus. Iedereen wordt welkom geheten en dan na mooie woorden van Esmeralda naar Wytze en andersom volgt het JA-Woord, gejuich en de ringen door Fenna gebracht. Dan zijn er felicitaties, prachtige woorden en tijd voor samen drinken en de huwelijks Taart.

De momenten van deze prachtige bruiloft lopen in elkaar over, er worden foto’s gemaakt, gekletst, gedronken en gegeten en …. een mooi feest waar nog meer genodigden kwamen.

Met DJ in de zaal werd de toon gezet, met dansnummers, meezingen en natuurlijk de openingsdans van bruidspaar zelf en even later met meer voeten op de vloer. Een prachtige dag, een dag om in jullie hart vast te zetten.

Lieve Esmeralda en Wytze, dit was jullie trouwdag zoals jullie als bruidspaar dit wensten met liefde en aandacht voor familie en vrienden en zij voor jullie. Jullie trouwdag samen met jullie Fenna.

 Ik wens jullie heel veel liefs toe, Erik