“Wij kunnen niet wachten om ons kleintje later deze mooie foto’s te laten zien!” 

“Begin mei reden we samen met Erik richting de tulpenvelden in Flevoland. Op zoek naar een bijzonder plekje om foto’s te maken. De mooiste kleuren tulpen kwamen we onderweg tegen. Rode, gele en paarse tulpenvelden reden we voorbij en uiteindelijk werd het een prachtig veld met felroze tulpen om de zwangerschap van ons kleine meisje vast te leggen! Na het fotograferen tussen de tulpen, gingen we op zoek naar een stuk bos waar we nog meer foto’s konden maken. Dansen, wandelen knuffelen en samen uitkijken naar onze dochter, terwijl Erik foto’s bleef maken en alles vastlegde in het Rasterhofpark”.

“Foto´s die we haar later kunnen laten zien & waarbij we haar kunnen vertellen hoe het was toen we op haar komst wachtten. Hoe erg we er naar uit keken om haar na al die maanden eindelijk te ontmoeten. Hoe benieuwd we waren wie ze was en hoe ze eruitzag. En hoe gek we al op haar waren, nog voordat we haar gezien hadden. Bedankt voor de bijzondere herinnering in de tulpenvelden en in het Rasterhofpark en voor de mooie plaatjes die je hebt geschoten en met zorg hebt bewerkt. 
En nu.. nu hoeven we alleen nog maar heel eventjes geduld te hebben voordat we weten wie er al die negen maanden in m’n buik heeft gezeten!”
Lieve Judith en Christiaan, bijna mama en papa van jullie dochtertje. Geniet samen van jullie zwangerschap en we zien uit naar dat mooie ‘kleine’ wonder. Liefs Erik Weening